Carl Henrik Schelp
Overlege, viksomhetsansvarlig karkirurg.
Autorisert lege, spesialist i karkirurgi- og generell kirurgi.

Medlemskap:
Norsk kirurgisk forening, Norsk karkirurgisk forening, Skandinavisk veneforum, Svensk kirurgisk forening, Svensk karkirurgisk forening, European Soceity of V ascular surgery (ESVS), European V enous Forum.

Torbjørn Jonung
Overlege, Professor i karkirurgi.
Autorisert lege, spesialist i karkirurgi-og generell kirurgi.

Medlemskap:
Norsk kirurgisk forening, Norsk karkirurgisk forening, Skandinavisk veneforum, Svensk kirurgisk forening, Svensk karkirurgisk forening, European Soceity of V ascular surgery (ESVS).

Åreknuteakademin Norge

Åreknuteakademin Norge er en karkirurgisk spesialistklinikk med fokus på moderne åreknute inngrep. Vi er lokalisert på Tjuvholmen i Oslo, men også i Malmö og Linköping.

Siden 2010 har vi utført oppdragsvirksomhet for flere av Skandinavias største private helseaktører, siden 2015 har vi hatt en egen klinikk i Malmö og siden 2017 egen klinikk i Oslo.

Vår klinikk er helspesialisert innen moderne åreknutekirurgi. Som en av få aktører i Europa tilbyr vi alle moderne behandlingsteknikker ved våre 2 klinikker. Vi har mulighet til rask vurdering og tilbyr kort ventetid for behandling. På åreknuteoperasjoner tilbyr vi 12 måneders garanti.

Team

Vårt team består av overleger i karkirurgi og sykepleiere med lang erfaring innen fagfeltet.

Service

All-in-one: Diagnostikk, rådgivning og behandling

Hos oss får du et komplett og personlig tilpasset behandlingsopplegg. Vi tilbyr diagnostikk med moderne utstyr. Vi opplyser om behandlingsalternativ og skreddersyr den beste behandlingen for deg. Vi tilbyr kostnadsfri kontroll av behandlingsresultat og 12 måneders garanti på utførte operasjoner.

Surgeons Preparing Equipment For Surgery

All behandling utføres som dagkirurgi med lokalbedøvelse:

Vårt tilbud setter fokus på din helse og trivsel. Ved bruken av en rekke moderne teknikker ved åreknutekirurgi opplever du som pasient kun en ubetydelig påkjenning under behandlingen. Mange sammenligner den med et «tannlegebesøk». I dag kan alle åreknuter behandles i lokalbedøvelse. Dette medfører at du kort tid etter avsluttet behandling kan gå hjem og leve som vanlig igjen uten begrensninger. «Vi låner deg kun en time» …

CEAP klassifiseringen av åreknuter:

For å kunne vurdere alvorlighetsgraden av åreknuter, anvender vi den internasjonale CEAP klassifiseringen. Ut ifra de kliniske funnene man gjør ved undersøkelsen, kan man avgjøre om det foreligger en medisinsk indikasjon for behandling eller ikke. Oftest er det pasienter med kronisk hevelse i ben(C3), hudforandringer(C4) eller kroniske bensår(C5-C6) som får finansiert behandling. I noen tilfeller kan også pasienter i stadium C2 kvalifisere seg for behandling under dette kriteriet. I disse tilfellene er det kun plagene som styrer behandlingsindikasjonen.

Vi tilbyr behandling ved alle stadier av åreknuter i forhold til CEAP-klassifikasjonen.